torsdag 25 februari 2010

Kärt Återseende!



Trodde ALDRIG man skulle få chansen & se ett avsnitt av detta igen, men så hittar man det på en man vid namn "Palle"´s Youtube sida (Kan det vara Wimans-Palle från programmet på ZTV?) & Jag kan inte annat än Tacka För Det Här!

Abstrakta Skateboard Skolan från 1998 års upplaga av EdgeTv med Magnus Gyllenberg & Alexander "Din Onkel" Åkerlund!

Enjoi för fän!

/B.S/

KlubbTävling På BrädCentralen 27/2 2010


(Bild från http://www.transition.se/ )

.Klubbtävling på Brädcentralen på Lördag med fin fina priser!.

.Kom i god tid! Tror tävlingen sparkar igång runt 14.00!.

.Anmälan Sker På Plats!.

.Best Trick Tävling kommer även ta form lite senare på dagen!.

Själv kan man inte medverka som Domare pga Resa runt i Sverige & B.la hinna med att skejta i Växjö´s inomhus lokal, som ser mäkta imponerande ut med b.la sin 11m breda Miniramp! :)

Länk till den Hallen finns här: http://www.vaxjoskate.se/hallen.html

Se & Njut!

Men Jag hoppas det blir ett jävla drag på Bc Tävlingen!

Adios!

/B.S/

onsdag 24 februari 2010

Kriminell Ost!




Eftersom Jens .P. verkar leva sitt liv på SvtPlay.Se när han inte jobbar/sover på Krogen så har Han hittat ett sevärt klipp med en Mumlare där! Vilket Jag kände var dax att föreviga här på SITR!

Trött Leif G.W pratar (mummlar) om "Krimnell" OST i underhållningsprogrammet Måndagsbörsen från "det glada" 80-talet.

Inget om Skateboard, Tyvärr! Men några roliga ord om OST, och det är väl för FAN ALDRIG fel?!

ÄT!

(Nya Uppdateringar Med Egna Foton+Film Är På G!)

BLZ!

/B.S/

tisdag 23 februari 2010

Efterblivet 1 Års Jubileum



Grattis Till Oss Själva Här På SITR Blogen! (Ja,Jag vet att Vi inte skulle fira nåt på den här jävla sidan, men Vafan, En Gång Är Ingen Gång, 333 Gånger Är Nötning Eller?! Käften!)

(Ordet "Nötning" kommer från Engelskans "Nut´tning" MVH FelandeLänken´s Farsa)?

1 år har nu gått sedan hemsidan förvandlades av en flitig gam vid namn Erik Ersson
till en livslevande blog!

Detta firar Vi stort med att lägga upp en bild på en man som Vi låter förbli "Anonym" men som engång i tiden på det jobbiga 90-talet gjorde en och en annan 3flip!

Sedan blev Han något "Trött" & började göra andra saker i Livet, Bilden Talar För Sig Själva Gott Folk!

Grattis!

/B.S/

T&(H)C Surfdesign Spelet...




Här har Vi ett till Klassiskt Spel!

T&C Surfdesign eller Town & Country Surfdesign var ett välkänt Surfmärke som startades 1971 av en Herre vid namn Craig Sugihara i Pearl City, Hawaii.
Dom gjorde mest Surfkläder & Surfbrädor. Deras mest välkända Graphic på sina varor var en Surfande Gorilla som kallades för "Thrill Gorilla"

1988 så släpptes då "T&C Surfdesigns: Water & Rage Rage till NES (Nintendo 8Biten AKA Världens Bästa SpelKonsoll!).1992 släppte ett till spel som fokuserade enbart på Gorillan som hete "T&(H)C Surfdesings 2: Thrilla´s Surfari". Sedan försvann hela skiten åt Helvete, Sånt som händer Allt förr eller senare!

Hur som helst är det ett jäkligt roligt spel, "Hippie-Jump´en" finns även med här men måste karaktärerna Pusha Mongo?!
Skulle vilja se Karaktärerna komma inrullandes en sen Fredag kväll på nån risig Mordor Yta, iklädda Maskerna! Fan, Det vore någe...

I samma veva tänkte slänger jag in en låt med ett Emo Band som jag & mina kära vänner lyssna mycket på i början av 2000-talet.

Thrice heter dom och är ungefär så Emo man vill/ville att det ska vara, Detta band såg man uppträda i Sthlm på "Heart Attack Tour" och det enda jag minns pga redigt Alkohol intag var att jag stog och spanade in någons Röv i publiken, När konserten var slut så visade det sig att Röven tillhörde en något långhårig,blond Pojke.

Efter att man insett det blev det några extra Kalla för att komma på bättre tankar, Det är förövrigt då jag låg avdäckad på nån gata och vaknade till tonerna av "A Clockwork Orange" Theme´t som nåt band vid namn "Alkaline Trio" hade som Intro på deras spelning.

Tyvärr var det just bara A Clockwork Orange intro´t som var nåt & ha av deras konsert!

Men hur som helst så jag minns att mitt uppvaknande i Fyllan var som att komma till PellePorten eller något annat Guda liknande ting!

Hur som helst minns jag denna helg som en JÄVLIGT ROLIG HELG!, Det lilla man minns!

Sova i bilen & frysa ihjäl, Springnotor på Pizzerior, Josef "Poolman"´s frekvent spyor, Rokker-Micke Aka Prince Albert´s eviga tjat om Tjejer, Jens Persson´s & Robert Saxin´s KIR teorier, Mina Ögon & Polis-Nojor samt Alldeles för mycket Alkohol & Folköl när Bolaget var stängt & bara allmänt jävla drag!

Tack till Alla som var med under denna helg! (Inga Tack Till Sthlm´s Polisen samt Dyr Folköl!)

En vacker dag kanske det tom kommer upp bilder här därifrån, Men det är ungefär 3% chans att det sker.

Här är iaf en Youtube (Vad Annars Bitch?!) länk med Thrice och deras Cover för att hedra T&(H)C Surfdesign Spelet!

Enjoi!



/B.S/

Mera TvSpel!




Ja, Här är ett av många klassiska Skateboard spel.Det kom till Atari redan 1987 och släpptes i en Remake 2002 samt en uppföljare 1988 som fick något "sval" kritik, Det kallades för "Super Skateboardin".

Grafiken är SÅ BRA att jag tror jag vill spy i mitt egna knä (Igen!)! Men det är tanken som räknas! Det tror jag Spelföretaget tänkte också...Iofs var allt inte så jävla Tech som i dagens läge då...

*Obs! Tricket "Hippie-Jump aka Trötthets-Hoppet finns att skåda i spelet!*

Omslaget tar iaf priset för "Sötast Outfit" och får mig att tänka på ett par 90-tals Shorts man hade långt in på 2000-talet, s.k "SurfShorts", Dom inkluderat en Riddarfrilla, & saken var Making Biff!

Eftersom Vi på SITR är lite lata med att greja fram eget material (fast det finns så klart!) så slänger Vi ist upp lite allt möjligt skit vi gillar som har något med Skateboard att göra (tills Eget Material Dyker Upp!), För innerst inne är det Skateboard som är Röda Tråden i allt, Precis som siffran 3 för Mig!

Så nu vet Ni det Lurkers!

ADHDjö!

/B.S/

söndag 21 februari 2010

Skäejt åoR DÖ!




Detta klassiska NES spel som dök upp 1988 till 8biten (dess för innan C64/Amiga) är fortfarande ruskigt svårt för kontrollerna är liiite för "Bra" (Ex när Du åker Ramp & ska göra Air´s, så måste Du trycka om Du befinner Dig på Vänster sida av Rampen, Höger & Virse Versa, You Get It Biätch?!)

Hur som helst har det ett nice Soundtrack samt att det är långt mycket mer intressant än alla THPS & SKATE spel som dyker upp i spelbutikerna i dagens läge!

Så börja blås i kassetterna & Höj På Volymen, För detta är ett måste att spelas! Rekommenderas är "Freestyle" Ramp & 2 player Game!



Intro Toner!


/B.S/

lördag 20 februari 2010

Trött...



STORA ?

/B.S/

torsdag 18 februari 2010

tisdag 16 februari 2010

Ännu Mera ChipTunes Mina Vänner!



Ett Stycket Orginal Låt Samt Ett Stycket "Cover" Av Svenske Dubmood!

Tack till Jens för att ha luskat fram tonerna (O mig själv med Dubén)
Kolla Gärna: http://www.myspace.com/dubmoodst För Garanterad Uppiffning av Psykos!

Vilken tycker Ni är bäst av dessa 2 (önska det kunnde vara 3!)?!
En Skejter i Tofflor, är inte det lite väl "Trött" Stylé?

Aja, Layback o Tucknee Stylé eller inte, Bara & Välja & Smaka Sig Fram!



Enjoi The Tunes!

/B.S/

onsdag 10 februari 2010

MAGNUS GYLLENBERG INTERVJU!



Mangnus Gyllenberg är något av en Legend inom Svenska Skateboard Scenen vill Jag tillägga innan frågorna startar här på SITR.blogspot.com!

Enjoi It All Folks & Folköls!

/B.S/
---------------------------------------------------------------------------------------
Namn,bostadsort,ålder o nuvarande sysselsättning (vid sidan av Skateboarding)?

Magnus Gyllenberg, Stockholm, 34 år och vid sidan av skateboarding jobbar jag med event, info och shop i Stockholm Skatepark - så det är ju inte så vid sidan om men...


Varför Skateboard, Hur började hela grejen och vad är det som hållt dig kvar så länge?

Skateboard blev megapopulärt i mitten av 80-talet då jag gick i mellan- och högstadiet så jag hängde nog bara på alla andra. Det såg jävligt kul ut och det var jävligt kul. Första gången jag blev stokad på skate var när jag såg Polisskolan 4 på bio. Grymma skatesekvenser med Bones Brigade i den rullen... Det som hållit mig kvar så länge är ju att det är lika kul nu som när jag började för 22 år sen. Att bara stå och rulla på brädan och känna truckarna svänga, det är hela grejen. Skit i allt runt omkring, det är kul också men det är ju själva åkningen som har fått en att hålla på så länge. Den fanns där före allt festande, resande och polarna och den kommer att finnas där efter också.


Skatevideos vet jag ju att Du spottat ur dig på löpnade band på 90talet (Sleep (Underbar Film!),Gnarly,EdgeTv-avsnitten,WASHED UP SKATEBOARDS ex), Hur startade media intresset inom just Skateboard filmning?

Farsan är gammal filmare så jag har alltid haft tillgång till kameror, vilket inte var så vanligt för 20 år sedan. Sen bröt jag foten andra dagen på sommarlovet när jag var 16 bast och då började jag hänga med och filma på alla skatessions, gipsad och jävlig. Det visade sig vara kul och därifrån växte intresset. Jag har alltid diggat kreativa prylar som att skriva, fota, filma och spela musik.


Har Du någon favorit minne från nån film Du själv var med och filmade/medverkade i?

Det finns så många att det är löjligt, men just nu kom jag att tänka på när vi filmade Mythicfilmen La Rambla och vi drog ner ett jävligt gnarly gäng till Barcelona. Detta var långt innan den staden blev upphypad så alla spots var helt okända. På kvällarna ballade det ur hela tiden. Folk drog hem (av misstag tror jag iaf) transvestiter till hotellrummet, översvämmningar, slagsmål osv osv.


Nämn en bra uppsättning för en som vill börja filma lite mer Skate? Finns det nån variant som är "lättare o handskas med" än andra ex? Bra Fisheye ex?

Idag har jag dålig koll på det tekniska, men det viktiga är ju inte utrustningen utan vilka idéer man har/genomför och känslan man förmedlar. Sen är det sjukt viktigt att hitta en bra takt i klippningen.


Hur ser Du på Skateboarding idagens läge jämt imot "Förr i tiden" Vad är det egentligen som hänt?! Har alla Kids blivit Terminator maskiner på ytorna eller är det bara så det ser ut ibland?! Vad tror Du gjort så utvecklingen höjts med en eller två ribbor..? "Fully Flared" gjorde ju sitt så "SwitchUp´s" gjorde lite storartad comeback känns det som, Sen hade det väl inte spelat nån roll vad dom utfördes i Lakai filmen, Det hade ändå blivit "Det Nya" eller vad man ska säga...

Jag tycker att det finns en massa trista nya skatare som bara matar med en sur blick och tråkig stil. Sen finns det en massa grymma nya skatare som har en egen stil och verkar ha genuint kul när de åker. Det samma kan man säga om filmerna som kommer. Såhär har det alltid varit. En del är cleana, andra är baked... Life goes on. Vad det gäller svårighetsgraden på tricken, höjd osv så skiter jag rätt hårt i det. Ser det grymt ut är det grymt, sen spelar det ingen roll hur svårt tricket är. Det är alltid grymt med imponerande trick, men utan en värdig stil så blir det bara pannkaka.


Vad hände med FunSport Skateboard Magazine? En dag försvann den bara ur affärerna? Något & säga om "Giftorm" ex?

Förlaget som gjorde tidningen (Funsport Förlag) blev uppköpt av ett företag som körde den i botten och helt plötsligt stod vi utan annonssäljare vilket innebar att det inte såldes några annonser vilket i sin tur innebar att tidningen var ett minne blott. Jag lackade på chefen och sade upp mig strax innan skeppet sjönk.


Musik vet jag med att du har haft en stort intresse av, Hur startade "Skelett" & vad var syftet med detta enormt ösiga punkband!?

Vi var 15-16 bast när vi startade Skelett. Allt var bara ett stort skämt till en början, men efter några år blev vi lite mer seriösa med själva musiken. Sen blev jag lite less av någon anledning och hoppade av. Vi hade skitkul när vi var ute och lirade iaf. Stundtals var det en freakshow, andra kvällar lät det helt anständigt.


Musik? Favoriter? Allätare? Tell Tell Tell?! (eller Ask me Ask me Ask me?)

Jag lyssnar egentligen på vad som helst förutom Lady Gaga och the Streets... Just nu lyssnar jag mycket på gammal deltablues som Robert Johnson och en hel del på countryhjälten Hank WIlliams som är en av mina absoluta favoriter. Sen kan ju lite hippiemusik som Crosby, Stills & Nash sitta bra. Eller Stephen Stills tidiga soloprylar, eller lite Dylan. Jag gillar mycket gammal americana...


Favorit Trick Förtillfället respektive Hat trick? Finns det några såna egentligen (?)

Favorittrick... På en curb gillar jag att lägga upp en lipslide, i en ramp så gillar jag alla former av frontside grinds - smith, 50-50, standup, nosegrind... Trick som jag hatar att göra? Grejer to fakie och "stillastående" ramptrick som blunts och sån skit.


Har Du några "Bollar i Luften" förtillfället vad gäller Musik & Skatevideo skapande?

Ja, det går lite upp och ned, men jag lirar mycket musik för tillfället. Nån ny skatevideo är inte på gång just nu, men det kan vara annorlunda redan imorgon!


Favorit resa på Jorden? Varför?

Det finns en del, men min mest färska favoritresa var med min fru till Hawaii. Det är ett jävligt grymt ställe.


3 saker Du skulle ta med Dig till en Öde Ö i Bahamas Området?

Min fru, min dotter och solskydd.


Vad tror Du att Du hade hållt på med om Du inte Åkte Skateboard?

Bra fråga! Man kanske hade varit värsta lallaren! Typ seriös lajvare eller politiker? Nej, antagligen hade jag varit än mer insnöad på musik.


Favorit Skateboardåkare! (Svensk/Utländsk!)

Svenska favoriter: John McMillen, Andreas Engelkes, Johnny Sandberg
Utländska: Tony Trujillo, Julien Stranger, Mark Gonzales


Favorit Skate-Del i valfri Skate Film?

Todd Congelliere i Liberty-filmen


Vem är Sveriges Mest Underskattade Skateboardåkare genom Tiderna om Du själv får välja! =)

Jimmy Jansson!


Denna Site/Blog har en konstig anledning haft väldigt mycket med Ost/Mat att göra, Får man fråga Herrn Vad den godaste Osten genom tiderna är?

Jag älskar verkligen ost! All typ av ost är ju gott, har ännu inte stött på en ost som jag inte har gillat. Att komma på vilken som är den godaste är lite svårt, men en riktigt lyxig, krämig brie sitter aldrig fel.

Förkärlek till någon Dryck/Maträtt, Isf Vad/Varför?

Jag gillar öl och så gillar jag anka i alla dess former. Gärna ankbröst med knödel och rödkål.

Vad tycker Du om Örebro Stad i allmänhet? Något roligt minne (Skate som Icke Skate) från denna stad ex?

Från Örebro kommer flera av de polare jag växte upp med under 90-talet, som Tomas Olsson, Danne Wall och Jimmy Jansson. Jag har haft mycket roligt i den stan, men hur fan kan man döpa ett köpcentrum till "Krämaren"?

(Krämaren SUX! Portad For Life @ C.O. därinne!/B.S SITR/)

Hur tror du Jorden kommer se ut om 30år från Nu & Hur tror Du Skateboardåkningen kommer ändra sig?!

Nej, den där frågan har jag inget svar på. Jag bekymrar mig inte så mycket om framtiden, jag har nog med nuet.

Slutligen, Vad anser Du om SITR.blogspot.com?

Det ser bra ut! Keep on truckin'!

/M.G/
-------------------------------------------------------------------------------------
Så Där JA!
Tack Som Faen för att Du tog Dig tid att svara på frågorna Jag ställde till denna Blogg Magnus! =)

Här kommer en länk till Han´s Vimeo kanal med en hel del Godbitar samt Klassiker!

http://vimeo.com/1750949

Samt en personlig favorit i mitt tycke: WASHED UP SKATEBOARD`S 3dje & avgörande Film "Sista Säsongen" från 2006. ÄT FÖR FAN!

Sista Säsongen - Washed Up Skateboards 2006 from the Dude on Vimeo.



Tack Tack & Adjö!

/B.S/
-------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 9 februari 2010

MÖTE PÅ BRÄDCENTRALEN IDAG ANG ÖREBRO´S NYA UTOMHUS SKATEPARK!




JAPP! Kom dit & säg vad Ni vill ha för prylar på ytan o vad Ni
tycker ska göras/inte göras!
Mötet börjar kl 16.30 & håller på i ca 1 timme!

Böj-demonen John Magnusson mfl kommer enda från Malmö till Örebro för att
prata om hur ytan ska ta form osv!

Mycket Gött!

Slänger in en bild på John M från sin skapelse/hemmaplan StapelBädden i Malmö!

Ha Det Bra Alla Skateboardåkande Individer!

/B.S/

måndag 8 februari 2010

KICKFLIP ALÀ CHIPTUNE STYLÉ



Flippar Man Med Dessa Toner I Öronen, DÅ Mår Man Relativt Bra Tror Jag?
Danke Till Jens.P. Som Hittat Denna Flip Nånstans På Internätet´s Stora & Ack Så Jobbiga Värld!

Enjoi!

/B.S/ Alá Toad´s Face Samt King Koppa´s Nacke

tisdag 2 februari 2010

Fick ett par klipp skickade från Maria där vi åker på engelbrekt för minst 6 år sedan!
Kan väl tilläggas att på den tiden var inte engelbrekt speciellt roligt, inte nu heller och kommer nog aldrig bli. Men dom här klippen är!

Enjoi!
/K


Firre

Mårten

Kiruna

Firre igen!

Raw Footage På Duane Peters!





Här har Ni Mr.Duane Peters "Master Of Disaster",som skejtar efter Sin spelning med U.S. Bombs på With Full Force Festival i Tyskland 2005, Filmat av Våran Vän & Prospect Mike "Rokker" Karlsson Aka "Prince Albert".

Tilläggas ska att D.P är Nykter under sitt åk, Det var då Han bara drack Red Bull alá Koffein-Speed To The Bone! Eftersom Han gillade & banka på saker & ting som tex Sig Själv,Vänner & Annat Smått & Gott efter lite för mycket av de goda Procent & Rus Medlen!

Hur som helst, D.P Is Still The King!

/B.S/

måndag 1 februari 2010

Framtiden?

Ansiktet Som Hjälper Arbetslösa & Utsatta Gamnackar I Samhället! Skjuter In OSS I "Rätt Riktning" Som Det Så Fint Heter, Jaså? Okej... FAN, Ring AMS Eller Försäkringskassan Någon?!

På Bilden: Moderat Nimmy Reinfeldt & Gamnacke Som Ej Kommer Rösta I Valet!

/B.S/