måndag 23 augusti 2010

Prisvärd Ost




25:- för en hel jävla Ost på Willy´s, inte ens dom vanliga "budget" märkena heller! Det är så man blir Tårögd!

"Storsjö" var ett brand man inte var bekant med förut, Eftersom "Milko" nu har släppt 3 (!) helt nya Ostar med "Storsjö" i namnet, Detta bådar gott efter att ha testat den starkaste av dessa.

Först trodde man att Osten´s nersatta precis berodde på att Skiten gått ut & blivit för gammal (Klassiker!) & JA, d var precis därför den var 10:- billigare men den var Fresh & var något stark i smaken endå.

Svart etikett brukar varna för Styrkan har man lärt sig & denna var Stark men mild & len i smaken på en & samma gång. Fettet låg på 31% & det gör väl ingen besviken?!

Ett riktigt - var iaf att Osten smulade sönder så fort man skulle hyvla sig en skiva, Suck! MYCKET irriterande men sånt får man leva med när man får 2st för 50:-!

Klart prisvärd & god! Detta får man vara glad med när man är här på besök att det finns till priser som vilken Gamnacke kan ha råd med när som helst! Gütt Gütt!

4 Billiga Ostskivor utav 5 Möjliga!

Det var d det! Tåget hem till NjiähRke (Närke) imorgon, så får Vi se vad som händer, vankas Skateboard gör det iaf! Som Alltid!

/B.S/