torsdag 11 november 2010

Vinter...




ute,Det kanske Ni har märkt eller?

Saken är att jag lämnat min usb kabel till digitalkameran ca 40mil härifrån där jag är nu så det kommer bli lite segt med uppdateringar tills nångång när man antingen fixat sladden eller en minneskortsläsare, & den jag har nu är Njiäh...

Så det märks när det händer något här så att säga, IRL så kämpas det en del med fixa & dona med Skatemöten,Skateresor,Namninsamlingar osv, Allt för att försöka få politikerna & kommunen här i den Småländska orten att inse att Vi & gärna Dom behöver en inomhus lokal att skejta i på höst/vinter tid! Äre Förstått eller?!

Så gå med i gruppen "Inomhus Lokal Till Värnamo" på Facebook & skriv gärna på namninsamlingen, länken finns i en eller ett par inlägg bakåt. Så bara flukta vidare eller bakåt? Fakie eller Njiäh? Whatevaah!

Närke om en vecka igen, en snabbis så Skateboard är ALLTID Välkommet! Jää?

Lägger in ett par väl valda om nya Habitat Skateboard´s filmen "ORIGIN", SE ELLER SE IGEN! Så enkelt var det! Topp film, men vad annars hade man väntat sig? Nej just precis.

Så lycka till med rullet där ute & hör av Er om d finns en gratis biljett till BCN eller andra 3vliga resemål, Då är d Game alá Gamnacke som gäller...

Ciáo!

/B.S/