onsdag 24 mars 2010

Andy mafakin Roy!



FAN vad glad man blev när man såg detta på Thrasher´s hemsida! Slänger givetvis upp klippet i brist på annan sysselsättning!

Klippet är då en Part med Andy Roy från 1994. På toan här hemma finns det en BigBrother tidning från 1995 med just en A.R intervju i!

En bild som printat in sig i skallen är den överst på sidan samt en Fs Air Axelstall Transfer (?) (Första Tricket Andy slamar på i klippet & sedan klarar av VaFan!) uppe på en vägg från en Quarterpipe som lär vara ett par meter över marken, iförd klassiska Vans,höga vita strumpor samt Dickies shorts!

Let´s ÖS! sa den bilden utan att tala om det vet Ni!

Tilläggas ska att Han också medverkade i AntiHero Skateboard´s första rulle "Fucktards" som Jag tycker fortfarande är en av det mest råa Skatefilmer som skapats på 90talet!

Mycket Ös,Fest & Adjö! Spy-kalaset med John Cardiel är nära på Högklassig Konst om man själv får välja! Se den via denna länk om Ni har tiden över:

http://www.skatevideosonline.net/skate-videos/467/anti-hero/fucktards/

Han råöste som bara den på den tiden i varenda Part han medverka i,Allround-Stilen samt att kläderna Han bär i slutet på detta klippet är SÅ tidigt 90-tal så man vet ej om man ska skratta eller gråta?!

Mitten av 90-talet var iofs jävligt cleant tyckte Jag men beror säkerligen på att man började intressera sig för just Skateboard då!

Men hur som helst är det jävligt underhållande Skateboarding enligt Mig & säkerligen många andra!

Fan vet vart Han tog vägen sen, men Skejta unikt, det gjorde Han iaf!

Se & Njut med 3st Ostar i varje hand!

/B.S/