onsdag 2 mars 2011

Part med Ben Simmons 1996



Ben rippar på klassiska ytan Kumlaby R.I.P. Parten förmodligen filmad under en dag också, Aj Aj vad bra!

Under samma år så var man på sin första Skate tävling just på den ytan som då hade fått böjar,bank,rollin m.m. & tittade på div folk, kan till minnes komma ihåg Andre Jadeborn som gjorde kickflips i alla prylar samt feta ollie sad´s som gav en första plats i juniorer,Gustav Hedström var anmäld, ville inte vara med men blev utvingad på ytan via speakern samt Stefan Pena som var mycket lik Ali Boulala i klädstilen & slickade en jävligt 3vlig kickflip to fakie i en jättebrant rollin bank på ytan.

Några av tricken ska finnas filmade hos äldre Skate individer via VHSkamera också. Det bandet är nog lika svårt som att hitta & ta fast Keyser Söze ( http://en.wikipedia.org/wiki/Keyser_S%C3%B6ze ) ungefär.

Senare efter tävligen stannade man själv kvar & teståkte ytan medans vissa av dom som vart med under dagen blev allt mer & mer berusade på klassiska Folköl alá Pripps Blå m.m.

Minns att Vi "barn" tyckte det var så underligt att en gosse som var så full endå kunnde göra så cleana Fs Lipslide´s på en 2pallscurb...

Minn1 ja...

Hur som helst, Kolla delen med Ben. Håller än idag klass må man säga! Good Job Ben!

/B.S/