måndag 6 juni 2011

2002...



en tid då min & många andras munnar var fulla av % & annat kul, inget att bry sig om, skejta på rackelspots som sig bör & dagdriva sig igenom skoltiden ungefär.

NA skrev en artikel om att en Skatelokal skulle byggas om & öppna & eftersom varken Jag,Jocke,Putte eller Krille m.fl hade nån direkt sysselsättning vid sidan av skolan/arbetet man aldrig var på ändå så tänkte Vi att det är ett ypperligt tillfälle att få nyckel,värme & tak över huvudet för att kunna Skejta mer, oavsett hur kass lokalen än var.

Saken var att lokalen var av det tajtaste laget, & Vi med munnar&ögon byggde lite väl stora prylar där inne, Nu i efterhand så hade en böj över hela lokalen vart det enda rätta.

Efter en tid av mycket rull på egna tider & kvällar så blev Vi av med nyckeln för att en argsint dam kom på Oss med att ha kylen fylld i köket med punköl.

Så sluta den sagan för Oss.

Men visst var det skönt att åka buss in till skolan, gå på uppropet på morgon, sjukanmäla sig direkt, gå till Rimi & köpa några paket nudlar för att sedan dra dit & skejta flat typ...

Kök/WC/TV & myssoffa fanns ju redan där, samt att en lokal pizzeria samt bowlinghall fanns nåt stenkast ifrån, ifall man blev xtra hungrig eller tröttnade på allt en stund.

Låter inte det bättre än & sitta i skolan & leka viktig ev hålla tider efter schema?

Ang bilden: NA´s fotograf säger till Mig: "Ta upp en hammare så det ser ut lite som Ni jobbar?" Jag: "Aaa visst", Jocke hänger på med 1st spik i handen samt Krille med sin "Perfektionist´s Look". Ja vad säger man?

Lokalen har byggts om några ggr efter detta men är nu ägd av en Boxning/FilaKickers förening.

Så vare med det va!

/B.S/