onsdag 15 april 2009

Minimix

Arla Castello Mini Mix

Ja Mafaka, Ett litet fint paket med fett kommer lastat till dina mungipor somsom hållt munnen för länge på jobbet pga brist på utalande av vuxenlivet, eller harjag helt fel? Hur som helst är detta en ny liten produkt jag inte sett i sortimentet förut men det kan varaför att man är relativt blind varje gång man går in i en affär eller så ä det dax för läsglasögon gubbjävel?Fett-Paktet innehåller i kronisk ledvärks form:

Castello Blue: Mjuk,extrasmygfet, från ytan och inifrån mögelmognad blåmögelost, fett 42%. *Smakar som vanlig blåmögel, salt o fin, som svett i såret.

Catello White: Mjuk, extrafetto från ytan och inifrån mögelkönsmognad vitmögelost, fett 38%.*Smakar något lenare i smaken o inte lika saltig, faktist bra jävla lagom i munnen!

TOLKO Ananas: Mjuk, HELFET, färskost, fett 29%.* Härlig sötsmak av ananas rundar av sältan i osten, Hits from the bong - Cypress hill nästa!

TOLKO Peppar: Mjuk, EXTRAFET färskost, fett 29%.* Stark pepparsmak, nästan som en chock i gomen, Absolut en fesbränna för lite!

TOLKO Gräslök: Mjuk, extramongo färskost, fett 29%.* Gräslöken tar alltid för mycket plats i smakerna, ingen favorit men kan gå när man är bedövad.

Så där då fick man lagom mycket fett i ett tidigt julpaket för ynga 11 kr på Coop, Så dra dit precis innan de stänger o skaffa, för inte vill du väll visa omvärlden att du i själva verket är en ost & fett atict!

Mera skateboard åt folket måste tillägas, Ser mer och mer folk som var på brädan förr i tiden som börjat inse att det är kul igen o börjat smårulla, det är alltid en frid för ögat!
Adjö!

/Bassä