fredag 3 december 2010

...



Det som är markerat med röda punkter är Folk som vart inne i en industrilokal här i orten för att åka Skateboard! Där det redan finns Curbs,Rails,Flyoff & nåt rackel bank samt bra flat som fan, stort & gött men ingen värme & ingen belysning förtillfället. El´en valde Dom som äger lokalen att stänga av pga lite väl höga el-räkningar.

Nu frågar jag Er som åker Skateboard: Är det ett brott att gå i en lokal för att åka SKATEBOARD för att det är det enda stället man får vara i fred på & har något & skejta på när det är vinter?

Förstör man något där inne när det endå inte används till något & Skate prylarna fortfarande står kvar (andra folk som byggt dit för 1-2år sedan & flitigt använt lokalen på kvällar/helger för att skejta i) & stjäl man något?,Mer än Tid av sitt eget liv på Brädan.

Kommunen här bör fan i mig öppna ögonen & inse att intresset för en inomhuslokal på "laglig" väg är på sin tid! Eller vad säger Ni?

Kan svära på att om inget sker så kommer dessa s.k "inbrott" fortsätta att smattra på för det enda man vill som Skateboardåkare är att få åka Skateboard! Där det går, vare sig det är lagligt eller inte, Eller har jag FEL?!

Pz!

/B.S/