måndag 13 december 2010

Rullkväll i Garage...




Drog en runda nere i Virginska Garaget i Öret nu ikväll, Ett stycket NEMO´rcist/NEMOferatu följde med mycket snabbt för ovanlighetens skull.

Jag & Kiruna planerade redan långt innan att ikväll skulle Vi bygga en 2palls Curb nere i Garaget så det fanns lite mer & skejt på.

Nu kommer det absolut bästa av allt: Vi bestämde Oss för att komma iväg ut i tid & eftersom Vi inte hade nån gammal järnkant som låg & skräpa till Curb-bygget så drog Vi till hör & häpna, inte 1st butik, utan 4st?! innan Vi fick tag i en kantjävel som fick duga, alltså blev Vi något försenade med Session (iofs bara 2h ungefär pga resa ut till Mariegay & Bauhause m.fl butiker).

Efter att ha snott 2 lastpallar på ett bygge i närheten så gled Vi ner i garaget.

Där var det så mycket grus att man inte visste om man skulle börja skratta eller gråta, samt att det var en hel del "vanligt" folk som gnällde om att man inte fick skejta där nere & dom var rädda för att bilar m.m skulle gå sönder. Smuts & Skit fanns det gott om också, Så vill Du ha en släng av Cancer så Rekommenderas Varmt ett Skate besök i ovannämda Garage.

Skitsamma, D var Game till kl 22.00 för efter det kommer Securitas jävel´n & "Jobbar".

Här är iaf ett litet klipp från kvällen! VARNING FÖR SLUTSCEN SOM KAN VERKA STÖTANDE PÅ DIV PERSONER!

Adjö1!

/B.S/