tisdag 4 maj 2010

Ett Par Bilder...
































Liten Fotosesion pga att en ville testa sin NikonD80!

Så Vi drog ut ett par stenkast eller push-tag? ifrån lyan, Till någon slags Lastkaj med lutande Curb upp/neråt & en annan liten lastkaj´s Cürb. Kan även säga att just Värnamo kanske inte är ett "Svenskt Barcelona" men har man peppet & fantasin så finns det inga gränser, Hur Spotsen än må se ut!

Blev en hel del Flum & tilläggas ska att denne inte brukar fota Skejt men tyckte bilderna vart mycket bra,mycket bra! Bra utrustning är en fördel & det märks.

Med tanke på att det har vart dåligt med uppdateringar här på Blogen så passar
det väl bra & slänga upp några foton på en del nya som gamla Psykos-Tricks, Med lite Finger Pointing Down.

Pilla lite i nåt enkelt Fotoredigerings program på Datorn & känna hur Livet var bättre förr utan allt teknisk tjavs & dravel! Gubb-Gnäll´s-Varning StortFrågetecken ?

Hann även med att skejta en rolig BankToWall bakom en Industri här utan Kamera inblandat men sedan började det regna. Det blev både Bs o ToFakie samt Fs No Compley Wallride, & det vet Vi alla att det är mycket skoj!

Så imorgon hoppas man på att Vädret är bra så kanske man orkar fota nåt vid det Spotet också eller bara glida lite, som man sig bör.

Apråpå Ingenting (För Er som läst tidigare inlägg här),Så blev det man var Åtalad för NERLAGT! Iaf på en punkt av 2 möjliga. Men Böter kommer man nog inte undan,inte heller nån form av rättslig process,Tyvärr. FörsvarsAdvokat Here We Come!

MEN märk väl att det bästa är att ej bli inblandad i för mycket! Skejta ist! Det är 1000ggr roligare än & sitta som ett Djur i en Bur eller betala meningslösa Böter!

ValborgsmässoAftonen passerade stilla förbi här nere, med en trött eld på en flotte ute i "Lagan", Ån som går rakt igenom Värnamo. Med 3vligt sällskap & en ADHD-Skadad Hund, Även Den som har en lagom trött Gamnacke på min Skateboard på en av bilderna som Ni kanske lägger märke till. Men Jag undrar fortfarande varför Valborg ska firas & finnas till? Är det inte lite överreklamerat med Högtider? Ordet "Hög" har en rätt så "bred" betydelse i vissa folk´s munnar, Samt Ordet "Tid", Vilket kan innebär en hel del Ångest med tanke på vad Herr Klocka gör mot en, vare sig det gäller att Skejta eller passa Tider! Hmm... Jaja! Skitsamma!

Ska sätta Mig på Tåget hem härifrån Småland till Närke om ett par dagar, vilket känns lite trist när det är så jävla trevligt här! Men det kommer nya fina dagar i framtiden att se fram emot, Får man hoppas...

Så Skejt till Helgen som kommer i Mordor´s Djupa Skogar (?)

Håll Till Godo Iaf!

Adjö

/B.S/