tisdag 12 oktober 2010

Skateboard Park i VMO/Småland i Framtiden StortFrågetecken?





Tänkte bara informera folket som glider runt på denna sida, gärna inte med mongopush?! Att igår var jag (B.S) på ett möte på ABF här i Vmo/Småland. ABF = (ArbetarnasBildningsFörbund) Kolla om Ni pallar här: http://www.abf.se/

Träffade 2st mycket 3vliga människor vid namn Gabriella Sjöberg & Luis Gonzalez.

Hur som helst så hade Jag tankar & frågor om det inte är möjligt att få nåt & Skate på här i Vmo eftersom det inte finns varken inomhus lokal eller Skateyta här längre.

Om man tittar på grann orterna som är lite större tex Växjö & Jönköping så har dom båda riktigt smarriga inomhus parker samt stora Betongparker utomhus. Även mindre orter vid namn Vaggeryd har en helt Okej utomhus yta också samt Nässjö som har en inomhuslokal om Vi ska ta lite "mindre" orter som exempel.

Det finns en miniramp nere vid Finnveden´s Gymnasium här i Vmo som Luis var med & byggde för flera år sedan men den är i ett skick som inte är Godis & den har mer hål i sig än en gammal PrästOst.

Hur som helst så visade sig att denna efterfråga & tanke var mycket positiv & Vi kom fram till att krafterna ska läggas på en inomhus Skate Hall av något slag.

Om allt går rätt till så kan det även ske att Jag får praktik ev jobb med detta projekt & det vore FanIMig inte fel nånstanns! Orka bli jagad av AMS & F.K jämt & ständigt?!

Även inte helt fel om man får göra nånting man verkligen älskar så starkt att det inte finns ord till det på ev arbets-tid. Men man ska Aldrig Säga Aldrig, Eller hur?

Så dessa tankar låter Jag vara gömda i bakhuvudet ett bra tag till. Tills man vet hur allt blir.

Iaf,det verkade som Luis som anordnat b.la HipHop & Reaggae fester,Graffiti Jams m.m samt har hand om 331 Wernamo. Flukta via länkarna här: http://wernamoo.blogg.se/index.html & även ett stycket Myspace: http://www.myspace.com/331wernamo hade kolla på dom tomma lager lokalerna som finns tillgängliga osv.

Att det finns planer sedan tidigare att det ska öppna ett stort Kultur Hus med massor med olika aktiviteter & kanske en del i lokalen skulle kunna vara just anpassat till Skateboard?

Som sagt, Ingen vet just nu vad som kan ske, hur lång tid det kommer ta men nånstanns måste man börja, annars förfaller allt åt ingenting, som vanligt, Ja Ni kanske vet vad Jag menar?

Tex:Hur många ggr har man inte sagt att man ska byta playwood skivor i playrampen ute på gärdet hemma i Njiäh´rke (Närke)? Det har man väl sagt varje dag i ca 2 år nu & inte Fan har det hänt någe!

Men hur som helst,Jävligt Bra att Han är något insatt! & Gabriella var mycket pepp på att det ska bli något av detta.

Peppade&Insatta Personer är mycket bättre än Träslöjd´s Lärare´n från Din gamla skola som gjorde 113&½graders böjvinkel på din "HalvRamp" när Du var ett barn & Kostym-Nissen som sitter & dricker dyrt Kaffe i Kommun Huset som tycker att Skateboard "Vore En Bra Grej" att ta hand om & Vips! så kosta allt X antal svenska riksdaler för mycket & ist för den Skatepark som Du&Dina vänner hade längtat efter blev 20kvm Psykos-Flat,en RHINOPARK-Curb (FyyFaan Alltså!...) & en Frisbee-Fångare i Stadsparken ist.

Förstår Ni lite vad Jag menar med det Jag precis printa ner eller för det gör fan inte Jag iaf?...Hmm.

Alla Jag träffat här när Jag Skejtat är mycket peppade också!

Säkert andra Brädburna (gärna inte LÅNGA BRÄDOR!) Individer från hela Sverige om det blir en nånting bra & roligt att Skate på.

Men just nu är det bara att få igång något som är huvudsaken.

Själv skulle man vara nöjd med tak över huvudet (om ens det?) & typ nån enstaka obstacel, det behöver inte finnas mycket för att det ska bli KUL! & Skate, & framför allt så behöver det inte kosta massor heller. Isf gör man helldre Skiten själv så att säga.

Men finns det intresse,tålamod & Eld Själar så ska det väl inte vara helt omöjligt!

Tisdag den 19/10 kl 18.00-20.00 är det ett till möte ang SkateJoxét vid ABF/VMO.
ABF ligger jämtill Biblioteket & järnvägsspåret precis vid Stationen här så det är inte så knivigt & hitta dit för det är inte så biffigt här i Vmo hehe, Annars Har Ni nog en mun i ansiktet att använda & fråga Er fram med, Annars må Ni vara mycket underliga varelser!

Nej, Men iaf, ALLA är Välkomna på detta möte & det bästa är väl om det kommer folk som åker eller har åkt Skateboard. Så dom kan säga sitt om hur lokalen ska ta form m.m.

Så Jag hoppas innerligen att NÅNTING kommer hända med detta så kan man nöta sina fötter på träplankan i ev värme ist för i en snöhög en vacker dag om säg 333 år?!

Ni som har nylleboken aka Facebook kan glida in på denna länk: http://www.facebook.com/profile.php?id=728980919#!/event.php?eid=161201987237420 & skriva nåt fint eller gå med på sidan eller vad som helst typ, där finns det iaf info om nästa möte.

Så nu skiter jag i detta & masserar mina leder tills dom mår lite bättre så man kan dra ut & skejta snart igen!

Adjö

/B.S/