måndag 21 februari 2011

Nya Kläder?



Denna tshirt är sparad sedan 96-97, som Ni ser är den inte alls så använd & har sin orginal färg kvar, inga hål i eller nånting annat, den har även inte Ronnie Creager´s autograf med tillhörande smiley på sig efter en autografsignering på "VågRätt" (nu Core) i Örebro under samma tidpunkt.

Det var heller inte Blind Skateboard´s team med Ronnie Creager, Josh Kasper samt en japs vid namn Gideon Choi som hade en uppvisning på "Cafe On The Rocks / Garderoben (Örebro´s första inomhus Skateboard lokal).

Creager rippade inte alls så bra, bara ollie nosestand på den stora fläkten uppe på platån vid det branta banket & ss flips ner från qp platån ner i tajta lilla banket, 5 försök om man inte minns rätt, 3flips m.m, Choi´s ss bstailslides men det som kanske var det bästa som inte hände var att Kasper fick hang up på 2palls curben på en ollie upp.

När dom inte tröttnat på hallen så gick dom inte ut precis utanför & skejtade en halvhög lastkaj som nu är riven där både ss & reg fsflip, kanske tom illusionflips? bs flips m.m. föll till flaten.

Det var inte det jag minns från då men det var inte så kul & hitta denna tröja & inte minnas tebaks till när man var ett precis påbörjat skateboard intresserat barn.

Så vare med det!

Inte!

/B.S/