söndag 6 februari 2011

OBSC - GubbSk8 I Kumla Framöver?



http://sv.wikipedia.org/wiki/Gubbe

"Old Bastards Skate Crew" är ett gäng mogna män som har tröttnat på Tech maskin kids & P3 R&B i högtalarna & har tänkt att köra igång en s.k "Gubb Skate" kväll i Kumla indoor´s framöver.

En kväll i veckan till att börja med, är det tänkt att Dom över 25-26+ ska få åka i lokalen, utan en massa kids som blir av med div kroppsdelar ( http://na.se/nyheter/kumla/1.1089074-akte-till-sjukhuset-med-fingret-i-plastpase ) & annat.

(Kanske ska tillägga att denna olycka inträffade i lokalen & Kalle Larsson & Tora Englund som var där & skejta just då samt personalen på Aktivitetshuset agerade jävligt rätt för att hjälpa barn1 så gott det gick! Otäck olycka om Du fråga mig iaf, men man kan aldrig förutspå vad som ska ske på Brädan heller.)

Hur som helst,Kommer man höra gammal Punkrock & mörka toner från högtalarna där inne under dessa kvällar? Förmodligen JA?!

Det är 2 gossar främst vid namn Niklas Sandström & Mattias som har tagit tag i det här, Jag passade på att fråga hur allt startade & fick då det simpla svaret:

"Allt kom egentligen till när Niklas och jag på jobbet blev sugna på att skejta,Hallberg var sugen på att skejta han med,så vi köpte varsin bräda.Hallberg kom på namnet,fast det finns tydligen något som heter "Old Bastards Malmö",men då hade Vi redan reggat klubben."

Mattias fortsätter:

"Klubben kom till för att Vi ansåg att Vi var kass och ville livsnjuta lite,och försöka ordna hall tider,men det visade sig vara krångligt om Vi inte hade klubb,sen spreds ordet bland vänner och bekanta och intresset verkar öka."

"Planerna är väll att försöka få till nått utomhus ställe,lite plaza stuk,och det är lättare med ungdomar inblandade,så en ungdoms sektion vill aktiv ungdom och de på kommun gärna att Vi startar typ."

Detta låter ju kul med ungdomar som hjälpmedel eller?

Dom som vill bli medlemmar & stödja detta kan logga in på Face1 & skicka sina namn på mail till: obsc@live.se . Här ä Nylleboken´s länk: http://www.facebook.com/pages/Old-Bastards-Skate-Crew/153876914654368

Det är som sagt åldersgräns på detta, vet ej vad som ä sagt men misstänker minst 25+.

Jag tillägger även vad en man vid namn Jens Persson sa en gång i tiden om Gubb Skate:

"Det är gamla punkare,hippies & psykiskt sköra som vill skejta bakom låsta dörrar, ibland i tysthet & mörker för att känna ångesten, men Skateboard är kul iaf!"

Detta var det bästa jag hört på bra länge iaf!

Så nu hoppas Vi att det går fort med pappersarbete till Kommunen osv så De äldre kan bättra på sin redan påtagliga Atros & en & en annan No Compley?

Hallberg kommer iaf köra sina Double Flips & kommer redaktör Erik Ersson tycka att "Det Är För Varmt" för att göra sin redan perfekta 3flip´s?

BRA Initiativ Fo Sho!


/B.S/