söndag 1 november 2009

The Gyllin Brothers!




Vart tog Tommie "Röd" Gyllin vägen? Är denna Kumla Legend fortfarande bosatt i Australien och fixar sin tan på stranden med en bärs eller en spritflaska i näven och jobbar som melonplockarare eller är det bara en myt?
Kommer & Går snabbare fan än vad Yoda i StarWars hann fylla 900år! Dämit!

Kapten Röd är en mycket gamal skateboardåkare men åker mer än gärna snowboard, och det mina vänner, det kan han faktist göra riktigt bra!

Var är Peter "Har du smakat den här bärsen eller?,Den är fiiin som fäään alltsååå !-miniRödinface" Gyllin någonstanns? Jobbar han med färg in face och har en bärs eller spritflaska i näven samt lite lokalvård eller truckjobb? Nowbody knows...

Dessa 2 herrar har genom åren gjort så mycket bus att det bordes skriva en bok om deras sattyg men dom är 2st riktigt sköna snubbar att hänga ut med och har alltid något nytt lurigt på gång! Deras liv skulle jag vilja påstå består av 50% festande och 50% Festival!

The face of Peter in paint har testat skateboard men det var inte hans grej för den smakade inte fint som fäään assså men brädan på snö tycker han om iaf, Här kommer ett litet klipp från en snowboardtävling som hölls på Kumla Torget (tror det var nångång 06-07 kanske?)med en litet överförfriskad Peter in action, kan tilläggas att string hade han på sig oxå, detta var det första och enda åket han utförde under hela den s.k tävlingens gång, alltså så vart han diskad direkt efter denna händelse, ingen vet om det var för att hans kläder var fina som fäään alltså eller om det var en vis procenthalt som var lite väl hög i denne mans kropp!

Njut & Le gott folk! Detta ser Ni inte varje dag! Peter"MiniRödString" Gyllin Goes Stringboarding @ Kumla Torget!

Vi på SITR.tk saknar Er bröder! Ni vet att vi tänker på Er! Kram
/B-S
Bildtexter: Högst upp: Tommie "Röd" Gylling alá hippienojaa
Under: Peter Gylling, A little bit red in the face after a big bottle of "GIFT"! This was the time when he used to have blond Dreadlocks, just like his older brother Tommie did, but his dreads where RED!