måndag 5 oktober 2009

Doftande värmeljus av naturarom i höskylan...


Ja, det är vad mer än gärna blir så här på nätterna, när tankarna är långa o skateboard-dagen varit till fullo. Utomhus med höstvibbar o stela leder som en gringo, men å andra sidan ska man ta vara på varje lilla solglimt som solen ger ut o varje lilla värmegrad innan det är för sent och du blir inslängd i råttboden dvs inomhusskateboardens obarmhärtliga paradis. Vad detta nu innebär är upp till var & en, dvs vissa älskar inomhus, så mycket att dom tom skejtar inomhus när det är sommar o varmt ute, pust. Och andra säger ingenting utan skejtar på som vanligt (bra grej!) medans andra avskyr att åka inomhus, så länge det inte finns nån pryl dom älskar.


Men rykten går att förra helgen var det ett stycket fylle-slag på Väster med välbekannta aniskten i högform som hade haft en destruction skate-session sent på natten i Jens "böj är bra" Persson´s lägenhet, boardslide´s på bord, bombdrops från hyllor o lite annat smått o gott kan du snart beskåda på denna sida i form av ett filmklipp med förmodligen ingen hikvalitet utan en mer lummig kameravinkel, men det ä väl gött när timmarna rullar fram till morgon o du känner dig som ett fisheye i huvudet alá 92.

Det var allt jag ville påpeka denna gång för trötthet finns mina vänner. Skejta vidare vart fan ni vill bara ni tycker det är skoj! Det är det enda jag kan säga!
Kram!
/B-S