tisdag 6 oktober 2009

Och här kommer något VI alla har väntat på: Visdomsvokaler Från Nemo (Jimmy Nieminen)Ja, Tisdag natt, regnet piskar ner utanför och alla orcher har givetvis näsan framför skärmen, En av dessa är veteranen Nemo som han kallas, en man med många bollar i luften o en hel del underliga skateboard trick i bagaget, sk "Nemo-Tricks" består mestadels av invecklade bodyswitch trick & presureflipar till både höger o vänster. En gång i tiden var NemoDaDemo en flitig hammrare som kickflippade det högre lastkajerna i storstan, tog feta gaps samt har med en utomordentligt bra 3flip ut för "Skattetrappen" här i Örebro, som finns med i en skatefilm från Linköping.

Nu förtiden hammarar han inte på lika mycket pga skador i både fötter,knän o hela paketet men när hans sinne är utanför murarna så kan han lägga en o en annan hammer oxå, det ä bra skit alltså!

Jimpa är inne på 20e året på sin rullplanka så ni som är duktiga på matte kan ju räkna ut när han börja. Han lärde sig ollie i gummistövlar på en taja bräda så mer behöver jag inte skriva.

Nuvarande setup består av en Kicksville Skateboard "Belly 7.875", Destructo truckar & Bones Hjul 52 mm, Tillägger att han gillar att göra powerslides så hjulen ska gärna vara hårda, aaiit?

Han har dragits med en jävla massa skador och det som tagit mest stryk är hans fötter som fortfarande än idag är trasiga, Alla vi som skejtar vet att skateboard tar extra mycket på fötterna, hälsporrar o allt möjligt onödigt skit som kan utvecklas till kronisk smärta osv. Så alla som ger sig in vet vad som väntar, men visst är det klart värt varenda sekund när du skejtar sen endå! =)

Handlederna har han även brytit x gånger x upphöjt i 5 gånger 5.

Han gillar pannkakor till mat, om hans äns äter, det kan gå flera dagar utan. Har även sätt Snicker´s & Mars sexpack försvinna snabbt i munnen under session ett fåtal gånger. Han gillar oxå och låna 10 kronor till Macdonalds hamburgare.
Drycken han föredrar är CocaCola eller Öl, gärna Porter ;) Eller varför inte något sliskigt rött,sött fruktvin från Gröna Skylten? Ring om du dricker KIR, punkjävel!

Om han inte rullar eller söker jobb så spelar han gitarr, gärna då ett o ett annat Maiden riff eller King Diamant, han tror Satan kommer ta över honom inom en snar framtid men det är nåt ni får prata personligen med honom om. Tatueringar håller han kärt vid hjärtat efter som han gillar konsten och graffitti därtill för det har han hållt på med sen han var liten vandal i dom djupa skogarna utanför Mordor.

Under denna något överförfriskade msn-konversation så säger han att allt med lite feeeeest för skallen gör honom på bra humör och som tar bort smärtan, nu får ni kära läsare avgöra vad han menar med det, maila in svaret så får ni en present på posten inom en snar framtid, det är garanterat!

Jag frågar Nemo om han vill ge oss läsare något fint visdomsord som avslut men han säger att han är ett nervvrak för såna saker men att "Alla Ska Fortsätta Skejta Så Länge Det Är Kul & Kroppen Håller!" Och "Att Det Är Lätt Att Fastna I Rullet" samt som en mycket vis man vid namn Abgail sa till honom under en dunderfylla "Lek Inte Med Elden För Då Kommer Du Bränna Dig En Vacker Dag" och JA! Det vet vi alla som åker skateboard att det är, En gång skateboardåkare, Alltid skateboardåkare! BASTA! Finito!

Kan tilläggas att det kommer snart några film klipp med personen i fråga samt lite annan skön flum skejting, för allt som ä flum är bra, ELLER HUR?!

Ett kortklipp med 2 vilsna själar där av b.la Nimmy under en bro i Närke, ett minibank, en med värk, en med huvudvärk, en såg dubbelt o en trippelt, Nemo är förste man in med NollieBigspinHeelflip och andre man gör nåt i Switch..typ..nåt mer..typ..ehh..typ...aah..typ, ja resten får Ni lista ut själva! Brillor forever!

Bildtext överst på sidan: Nemo. B/s Kickflip. Branta Gustavsviks banket på Söder, Örebröl.

/B-S