torsdag 22 oktober 2009

En Ost och en jävligt efterlängtad matprodukt!


Javisst, En Skåne Mejeriet´s Grevé Mild med bara 28% fett, alltså en ost
för den som tänker på figuren när den åker skateboard eller den som tänker om ens strumpor ska matcha med tshirten den har på sig? Aj vad idioti... Och den är riktigt
god och perfekt balans av sälta i smaken, inte torr o inte för "blaskig", fan
den är toppen! 40-50:- kostar skiten på Coop men gratis idag, av nån konstig anledning.
Kan det vara Osten´s Dag idag? Då alla ostar är gratis? Vem vet?

Nu till pluset, Märket Quorn känner väl alla till som inte äter kött, det är gjort av näringsrik svampprotein och smakar nästan som vanligt kött gör men är oftast mycket magrare och har högt naturligt fibervärde, alltså en produkt för den som tänker på figuren när den åker skateboard eller när den tänker på en del djur kanske? Vad vet jag? Själv äter jag inte rött kött men det händer att fåglar får sluta flyga & fiskar får sluta simma och ist lägga sig på ens tallrik ibland.

Men sanslöst glad vart man när man la vantarna på en ny produkt från Quorn vid namn Á La Bacon! Äntligen kan du knaper steka bacon med ägg och ösa på ketchup som aldrig förut! Remsorna smakar faktist bacon & är mindre feta än grisbacon men det enda minuset är att dom var så stela, stelare än mina fötter dagen efter en heldags skate, o då är det illa! Men i övrigt jävligt god & bra mat! Priset låg på ca 3(8):- så dra & fixa och stek i stekpannan hela natten lång!
Den som steker mat i mycket fett hela nätterna tänker mycket på figuren när den steker kan tilläggas!
Kan det vara så att just idag är dagen då det är "Att tänka på figuren" - Dagen? Eller bara en dag som alla andra, Apatisk och helt tom pga för lite sol,värme och Skateboardåkning?

ADHDJÖ!
/B-S